Optimaal verhuren - 2007

Op 30 januari 2007 organiseerde Verhuurnet in samenwerking met Heliview Confrences het congres Optimaal Verhuren voor de tweede keer na de eerste keer voor de Amsterdam Arena te hebben gekozen hebben we gebruik gemaakt van een indrukwekkend voetbalstadion in Rotterdam de Kuip. Een aansprekende locatie voor een toon aangevend congres waar behoefte naar is, dat was te merken veel branche genoten kwamen af op dit evenement dat veel bedrijven aan het denken heeft gezet. Het succes van de afgelopen jaren heeft aangetoond dat de verhuurmarkt behoefte heeft aan een jaarlijks congres om elkaar aan het begin van het jaar te ontmoeten en deel te nemen aan de verschillende lezingen en paneldiscussies.

Programma
Het zeer praktijkgerichte programma zorgde voor een goed beeld van de mogelijkheden de ervaringen, de voordelen, de valkuilen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verhuur oplossingen. Heliview en Verhuurnet zijn in geslaagd prominente personen uit de branche vast te leggen als sprekers tijdens het congres.

Netwerken

Voor de bezoekers is het netwerken met sponsors en collega’s altijd een belangrijk onderdeel van de dag. Er is dan ook ruimschoots de gelegenheid voor genomen. Aan het einde van de dag zijn, onder het genot van een hapje en een drankje, de verschillende thema’s nogmaals met elkaar besproken.

Terug