Optimaal verhuren - 2008

Op woensdag 30 januari 2008 organiseerde Verhuurnet in samenwerking met Heliview Conferences het congres Optimaal Verhuren 2008 in Nationaal Automobiel Museum de Louwman Collection te Raamsdonksveer. Het thema van het congres was “Als het gaat om groei en optimalisatie”.

Het congres is achter de rug en we mogen spreken van een geslaagde dag!
Na het begroeten van vele bekende gezichten werd iedereen verzocht zich te verzamelen in de hoofdzaal. Waar onze dagvoorzitster Judith de Bruijn de dag opende. Zoals u in het programmaboek heeft kunnen zien en ook op de site te lezen, waren er verschillende lezingen van prominente personen van branche organisaties, stichtingen en verhuurbedrijven. Mede door de inbreng van hun is het een geslaagde dag geworden maar vooral een dankwoord aan de branche organisaties en sponsoren die een belangrijk aandeel hadden op deze mooie dag op een indrukwekkende locatie.

Gemiste kansen en benutte mogelijkheden.
Het was voor vele een dag om elkaar weer te zien en er achter te komen hoe we met dagelijkse problemen omgaan. Denk aan het probleem goed personeel, fraude diefstal en efficiënt verhuren. Netwerken is toch een van de punten die centraal staan op het congres Optimaal Verhuren. Dit jaar daarin uitgebreide mogelijkheden onder het genot van een hapje en drankje of toch liever tijdens een rondleiding door de grootste auto collectie ter ‘wereld’.


Terug