Optimaal verhuren - 2009

Op Donderdag 22 Januari 2009 was het weer zover, Verhuurnet organiseerde het jaarlijks terugkerende congres voor de verhuurbranche dit jaar in Snowworld te Zoetermeer.

Fraude of integriteit?Aan u de keuze! Stelling: Een mens is eerlijk of niet eerlijk. Half eerlijk bestaat niet!

Wij als organisator mogen weer spreken van een succesvolle editie van Optimaal verhuren/Verhuren 2009! De dag begon met een vriendelijk ontvangst van de hostess van Snowworld.

Het congres van dit jaar stond in het teken van onder andere personeelsbeleid, marketing en economisch beleid. Er wordt onder andere gesproken door Graham Arundall van HAE. (Hire Association Europe) Daarnaast werd er dit jaar door verschillende brancheverengingen een lezing verzorgt. Daar moest u dit jaar denken aan de VVT, VSB, VVEM en de VECTA. De onderwerpen van dit jaar gingen van de Richtlijnen van personeel op steigers gedaan door Hans van Leeuwen van VSB, tot het huren van personeel in grote aantallen gepresenteerd door Willem Westerman van de VVEM.

De dag kon worden afgesloten op de piste van Snowworld waar het nog lang onveilig bleef. Met dank aan alle deelnemers van Verhuren ʹ09 is het weer een succesvolle en gezellige editie geworden, daarnaast een dankwoord aan alle sponsors, co-sponsors en brancheverenigingen die het dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt.

Werken in de Verhuur

Op 23,24 en 25 Januari 2009 werd het congres Werken in de verhuur georganiseerd. Dit werd naast het geslaagde Verhuren ʹ09, ook een geslaagd congres waar iedereen binnen de branche samen kwam en sprak over zaken en oriënterende gesprekken voerde op het gebied van werken binnen de verhuur. Dit congres stond centraal voor informatie en over de verhuurbranche! Platform met bedrijven, opleidingen en voordelen voor verhuurbedrijven.


Terug