Peter Meefout Voorbeeld case creditmanagement over T-Mobile
Peter Meefout voormalig directeur bij Experian (i.p.v. Experience) Credit Services, Lindorff Netherlands en T-Mobile Netherlands (Ben Nederland). Peter Meefout zal iets vertellen over acceptatiebeleid en creditmanagement bij T-Mobile. Peter is sinds 1 januari 2011 eigenaar van Meefout & Partners (www.meefout.nl).
(download hier de presentatie)Pasfoto Ron nieuwendijk Interne Fraude
De heer Ron Nieuwendijk heeft na 10 jaar politie-ervaring de overstap gemaakt naar Hoffmann Bedrijfsrecherche B.V. Hij heeft vervolgens vijf jaar gewerkt als senior bedrijfsrechercheur en is thans al vijf jaar projectleider van de afdeling bedrijfsrecherche. Hij is eindverantwoordelijk voor alle onderzoeken die door zijn team van ongeveer 20 rechercheurs worden verricht.

(download
hier de presentatie)


Wilfred Digitaal Rechercheren.
Wilfred van Roij is vanaf 1982 is werkzaam geweest bij eerst de Rijkspolitie later Politie Limburg-Noord. Vanaf eind jaren negentig heeft van Roij zichzelf gespecialiseerd in digitale criminaliteit en internet rechercheren.
(download hier de presentatie)

Wilfred Verzekeren is niet de enige oplossing
Fred van Kaam is inmiddels 23 jaar in dienst van Centraal Beheer Achmea. Op dit moment is Fred senior acceptant bij Centraal Beheer Achmea en is hij in die functie verantwoordelijk voor de portefeuilles werkmaterieelverzekering.
(download hier de presentatie)
Niels Langezaal Credit management voor account managers
Niels Langezaal, werkzaam als trainer bij Concredis heeft inmiddels tien jaar werkervaring in het credit management. Hiervan heeft hij vijf jaar als incassospecialist gewerkt onder andere bij het incasso-onderdeel van de ING bank.
(download hier de presentatie)
Raymond Arnoldus Rechten en plichten over faillissementen
Mr. Raymond Arnoldus is sinds 4 jaar werkzaam bij Bierens Incasso Advocaten te Veghel waar hij naast de B2B incassopraktijk werkt in de faillissementspraktijk. Dit betekent dat hij adviseert en zo nodig procedeert op het gebied van contracten, financiering, zekerheden en incasso.
(download hier de presentatie)Hans Reitsma Opleiden van debiteurenbeheer
Hans Reitsma is DGA van Exarchy, dienstverlener binnen het segment finance en credit management. Sinds twee jaar is hij bestuurslid bij de VVCM (Vereniging voor Credit Management). Binnen het bestuur van deze vereniging is hij verantwoordelijk voor opleidingen.
(download hier de presentatie)

Hessel Dooper Criminaliteit op de bouwplaats
Hessel Dooper is werkzaam als secretaris bij de afdeling Brancheontwikkeling van Bouwend Nederland. Hij is betrokken bij de uitvoering van het ‘Convenant criminaliteit bouwlocaties’. “Vermindering van een kwart van de jaarlijkse schadelast van 115 miljoen euro op bouwplaatsen is een doel dat we binnen enkele jaren moeten halen”.
(download hier de presentatie)
Hessel Dooper Cesar Scheme
De heer Ian Elliot is werkzaam als crime reduction officer bij de politie in Groot-Brittanië en vertelt over de samenwerking tussen politie en machine verhuurbedrijven om diefstal van machines terug te dringen. Eén van de speerpunten hierin is de ontwikkeling van een machine registratie systeem (CESAR Scheme) en de resultaten hiervan.
(download hier de presentatie)