Exposanten

 

 

 

Rental Check is een waarschuwingssysteem waarmee u personen, bedrijven en documenten kunt controleren. Daarbij hebben wij een lijst met dubieuze huurders en gestolen goederen.

ORIBI Software is een modern softwarehuis gevestigd te Oisterwijk. Zij ontwikkelen en beheren automatisering software voor vele verschillende branches. Dit doen zij al sinds 1981 door middel van het combineren van geavanceerde technologische expertise met relevante marktinformatie. Ook voor maatwerk software bent u bij ORIBI Software aan het juiste adres.


Allsetra biedt een compleet beveiligingsconcept voor uw machines en werkmaterieel. Met behulp van een tracking en tracing systeem en de 20 jaar ervaring van de rechercheurs van Tracer schadeonderzoek- en adviesbureau helpen zij u in geval van diefstal snel weer aan de slag. Buiten de beveiliging van uw materieel leveren zij u ook een eigen beveiligde webpagina.

 

Quercis Information Consultants is een organisatie met ervaringsdeskundige medewerkers, die bedrijven en instellingen ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Wij kunnen vernieuwende mogelijkheden en (software-) oplossingen introduceren. Quercis zorgt voor meer rendement.

 

Sinds 1999, adviseert en faciliteert Directshop verhuurbedrijven bij het verkoopproces via internet. Er is een verhuur webwinkel pakket beschikbaar. Door de ruime ervaring beschikt Directshop over vakkennis en is het Nijmeegse bedrijf in staat om bruikbaar advies te geven over professionele verhuur webwinkel oplossingen.

 

 

Op het gebied van fraudeonderzoek heeft Digitale Opsporing ruime ervaring in onderzoek naar verduistering, falsificaties, financiële fraude, valsheid in geschrifte en verzekeringsfraude. Daar waar de politie stopt gaan wij verder.

   

Gesticht in Liechtenstein in 1941 is Hilti uitgegroeid van een kleine familieonderneming tot een belangrijke internationale speler op de markt van professionele toeleveranciers voor de bouw. Momenteel Hilti is een klantgerichte organisatie waarbij de nadruk voornamelijk ligt op het aanbieden van innovatieve oplossingen voor de bouw.

 

Materieelveiling.nl is opgericht door mensen afkomstig uit de materieelbranche. Allemaal met vele jaren ervaring met Bouw en Infra materieel. Door deze kennis en ervaring zijn de medewerkers van Materieelveiling.nl bekwaam in het taxeren van uw materieel en kennen de afzetmarkt. Kortom: zij voorzien in een brede groep variabele en vaste kopers.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van sponsoring en expositie? Download dan hier de sponsorinformatie (PDF) of neem contact op via info@verhuurnet.nl