Omzet is pas omzet als het op de bank staat

De editie zal in het teken staan van interne en externe fraude, diefstal en preventie, debiteurenbeheer, incassoproces en welke preventieve acties u zelf kunt ondernemen.

Het congres is bedoeld voor:

  • Algemeen en financieel verantwoordelijken van verhuurbedrijven
  • Debiteuren beheerders van verhuurbedrijven
  • Riskmanagers en schadeafwikkelaars
  • Verzekersingsmaatschapijen en schadeonderzoekers
  • Branche- en preventieorganisaties.


Sprekers

Arie Pieter van Dijk

Dagvoorzitter
Voordat Arie Pieter van Dijk ruim vijf jaar geleden zijn communicatie-adviesbureau “ap-art.net” startte, werkte hij als adviseur bij Rabobank.
Peter Meefout

Voorbeeld case creditmanagement over T-Mobile
Peter Meefout voormalig directeur bij Experian (i.p.v. Experience) Credit Services, Lindorff Netherlands en T-Mobile Netherlands (Ben Nederland). Peter Meefout zal iets vertellen over acceptatiebeleid en creditmanagement bij T-Mobile. Peter is sinds 1 januari 2011 eigenaar van Meefout & Partners (www.meefout.nl). (www.meefout.nl)
(download hier de presentatie)


Pasfoto Ron nieuwendijk

Interne Fraude
De heer Ron Nieuwendijk heeft na 10 jaar politie-ervaring de overstap gemaakt naar Hoffmann Bedrijfsrecherche B.V. Hij heeft vervolgens vijf jaar gewerkt als senior bedrijfsrechercheur en is thans al vijf jaar projectleider van de afdeling bedrijfsrecherche. Hij is eindverantwoordelijk voor alle onderzoeken die door zijn team van ongeveer 20 rechercheurs worden verricht.

(download
hier de presentatie)
Wilfred

Digitaal Rechercheren.
Wilfred van Roij is vanaf 1982 is werkzaam geweest bij eerst de Rijkspolitie later Politie Limburg-Noord. Vanaf eind jaren negentig heeft van Roij zichzelf gespecialiseerd in digitale criminaliteit en internet rechercheren.
(download hier de presentatie)

Wilfred

Verzekeren is niet de enige oplossing
Fred van Kaam is inmiddels 23 jaar in dienst van Centraal Beheer Achmea. Op dit moment is Fred senior acceptant bij Centraal Beheer Achmea en is hij in die functie verantwoordelijk voor de portefeuilles werkmaterieelverzekering.
(download hier de presentatie)
Niels Langezaal

Credit management voor account managers
Niels Langezaal, werkzaam als trainer bij Concredis heeft inmiddels tien jaar werkervaring in het credit management. Hiervan heeft hij vijf jaar als incassospecialist gewerkt onder andere bij het incasso-onderdeel van de ING bank.
(download hier de presentatie)


Raymond Arnoldus

Rechten en plichten over faillissementen
Mr. Raymond Arnoldus is sinds 4 jaar werkzaam bij Bierens Incasso Advocaten te Veghel waar hij naast de B2B incassopraktijk werkt in de faillissementspraktijk. Dit betekent dat hij adviseert en zo nodig procedeert op het gebied van contracten, financiering, zekerheden en incasso.
(download hier de presentatie)


Hans Reitsma

Opleiden van debiteurenbeheer
Hans Reitsma is DGA van Exarchy, dienstverlener binnen het segment finance en credit management. Sinds twee jaar is hij bestuurslid bij de VVCM (Vereniging voor Credit Management). Binnen het bestuur van deze vereniging is hij verantwoordelijk voor opleidingen.
(download hier de presentatie)

Hessel Dooper

Criminaliteit op de bouwplaats
Hessel Dooper is werkzaam als secretaris bij de afdeling Brancheontwikkeling van Bouwend Nederland. Hij is betrokken bij de uitvoering van het ‘Convenant criminaliteit bouwlocaties’. “Vermindering van een kwart van de jaarlijkse schadelast van 115 miljoen euro op bouwplaatsen is een doel dat we binnen enkele jaren moeten halen”.
(download hier de presentatie)


Programma

11:00 - 13:00 Ontvangst met netwerklunch.
13:00 - 14:00 Presentaties en workshops
14:00 - 15:00 Presentaties en workshops.
15:00 - 16:00 Presentaties en workshops
16:00 - 17:00 Informatiemarkt met koffie en frisdrank
17:00 -   Einde optimaal verhuren 2011