Hieronder vindt u de mediapartners van
Optimaal verhuren 2011

RENTIT is een vaktijdschrift voor de verhuurbranche dat door een team van specialisten wordt samengesteld en waarin u de volgende onderwerpen kunt verwachten: Ken uw branche, Optimale bedrijfsvoering, Actualiteit, Internet en e-commerce, Ken uw collega.
Materieelkrant is een blad dat maandeliks wordt uitgegeven. De doelgroep hiervoor is: Managers, materieelbeheerders en inkopers bij aannemers in de GWW- en B&U-sector, stratenmakers, sloop- en recyclingbedrijven, toeleveranciers, HZC-leden, OBN.
met een wekelijkse uitgave, is het vakblad voor het laatste bouwnieuws binnen de bouwsector en de laatste bouwprojecten . De agenda voor evenementen binnen de bouwsector en bouwberichten, aanbesteding en uitslagen.

: BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG dient voor deze bedrijven als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. BOVAG lobbyt, adviseert en organiseert kwaliteitszorg. De bovagkrant gericht op deze branche wordt 2x per maand uitgebracht en sluit hierbij aan.

De belangrijkste missie van de ERA is om het verhuur concept te bevorderen met het oog op een verdere groei van de verhuur industrie op de Europese markt. De digitale nieuwsbrief die ERA eruit sluit hierbij aan en heeft een wekelijkse uitgave.  

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van sponsoring en expositie? Download dan hier de sponsorinformatie (PDF) of neem contact op via info@verhuurnet.nl